Eladó Építési telek, Érd

#207600091

Eladó Építési telek

39.9 millió Ft

Érd , Johanna utca
Alapterület:
203 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
nincs megadva
Építési mód:
Tégla
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
1 042 m2
Önálló kert
2
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Érden építési telek eladó építési engedéllyel és kész tervekkel

Ez a nagyméretű, összközműves építési telek Érd központjában, mégis egy csendes - női neves - zsákutcában található, ahonnan csodás kilátás tárul a városra és a városon túli dombos övezetre. Az utcában lévő telkek méretéből adódóan a szomszédos házak olyan távolságban épültek, amely intím környezet teremtését teszi lehetővé az eladó telken, ezenfelül többféle gyümölcsfa, valamint 3 sor szőlős is gazdagítja. 

 

A telken korábban egy 30 nm alapterületű, erős alappal rendelkező, pincézett hétvégi ház állt, amelyet az eladók elbontattak és a meglévő pincére egy olyan energiatakarékos lakóházat terveztek, amely élhető, tágas, ám mégis helytakarékos terekkel egy 4-5 fős család számára hosszú távon kényelmes otthon kialakítását teszi lehetővé. A tervek tetőtérbeépítés lehetőségével készültek, így annak engedélye is már adott a telek leendő tulajdonosa(i) számára. Az építési engedély 2027-ig érvényes.  A pince és a rajta lévő alap - építkezésre alkalmas - statikai állapota szakértő által igazolt. Az építkezés megkezdéséhez szükséges a meglévő alaphoz csatolt terasz, valamint a korábbi hétvégi ház kéményének elbontása. 

 

Az ingatlan 1 kilóméteres körzetben elérhető óvoda, iskola, zeneiskola, művelődési ház, rendelőintézet, gyógyszertár, bíróság, ügyészség, rendőrség, illetőleg piac.

Autóval 5 percen belül a város központ, hipermarket, valamint az M6 és M0 autópálya, továbbá a 6-os út és 7-es út. A  2-3 kilóméteren belül található kirándulóhelyek és a Duna-part kikapcsolódást és igazi természetközeli élményt nyújthat annak, aki leendő otthonát képzeli el ezen a szép telken.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Építési telek
Családi ház
Panellakás
Iparterület