Eladó Téglalakás, Budapest, XI. kerület

#207600002

Eladó Téglalakás

95 millió Ft

Budapest, XI. kerület Sasad , Sasadi út
Alapterület:
110 m2
Szobák száma:
4 + 1
Állapot:
Felújítandó
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1. Emelet
1 409 m2
Átlagos
Cirkó
Részpanoráma
2
Összkomfort
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

XI. Sasad felső részén eladó 4 szobás lakás + 66nm szuterén és garázs

XI. Sasad felső részén eladó a képeken látható négy egész + egy félszobás, lodzsás lakás.
A négylakásos ház 1400nm-es telken az 1970-es évek végén épült, átlagos állapotú téglaház. A telek mind a Talaj utca, mind a Sasadi út felől megközelíthető, a garázsba a Sasadi útról lehet behajtani. A lépcsőházból a földszinten és az első emeleten 2-2 egyforma méretű lakás nyílik, az eladó lakás az emeleten helyezkedik el, részben panorámás és kertre néző kilátással, DK-i tájolású nappalival. Elosztása kiváló, de akár teljesen át is alakítható egyedi igények szerint – a falak nagyrésze mozgatható.
A lakás nettó lakóterülete 110nm; lodzsája 8nm nagyságú. A ház alagsorában tartozik hozzá egy kizárólagos használatú, összesen kb. 70 nm alapterületű szuterén rész, mely áll egy kb. 33nm-es kétállásos garázsból, valamint közel 40nm-es összeterületű tároló helyiségekből. A szuterén helyiségek rendelkeznek ablakokkal, továbbá önálló gáz cirkófűtéssel és vízkiállással így akár egy önálló garzonlakás is kialakítható. A garázs közvetlenül megközelíthető a ház zárt lépcsőházából.
A lakás felújítandó állapotú. Fűtése önálló gáz kombicirkó kazánnal üzemel. A nyílászárók egy részét kicserélték, valamint a fürdőszobát néhány éve felújították, de a villanyhálózat cseréje javasolt.
A ház kertjét a négy lakás közösen használja (akár lehetőség van szeparált saját rész kialakítására is), kifejezetten kellemes, napos, hangulatos kert.
Fenntartása kedvező, a közös költség mindössze 15.000.- Ft/hó, mely összeg tartalmazza a vízhasználat, szemétszállítás és a kertész díját is, továbbá felújítási alapot. Fűtése várhatóan 10-15e Ft/hó téli időszakban – amennyiben korszerűsítés történik ez tovább csökkenthető. Tehermentes, igény szerint gyorsan birtokba vehető.
Megtekinthető rugalmasan, előzetes telefonos egyeztetést követően.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése