Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
13 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Áron alul
Zöldövezeti

49.9

Eladó Családi ház

Budapest, XXII. kerület
Budafok
2
100 m2
867 m2

XXII. Budafokon 867nm építési telek eladó!

XXII. Budafokon eladó 867 nm alapterületű, belterületi, építési telek.
A telken jelenleg áll egy bontandó épület, mely alapterülete 100nm (1940-ben épült, majd 1980-ban bővítették, az építőanyag sóskúti kő és B30-as tégla), kétszintes, a felső szint könnyűszerkezetes, befejezetlen. Az épület részben alápincézett, a pince a telken folytatódik, összterülete kb. 100-120nm. A meglévő épület kifejezetten rossz állapotú, így mindenképpen bontandó, valamint tereprendezés szükséges. A telek összközműves, az épületben jelenleg gáz- és villanyfűtés van.
A telek elhelyezkedéséből adódóan két utcából is megközelíthető, mindkét oldalról van bejárat.
Az építési övezet szerinti besorolás alapján az alábbi szabályok irányadóak:
- Beépítettség megengedett legnagyobb mértéke: 35% (OTÉK eltérési engedéllyel)
- Terepszint alatti beépítés megengedett legnagyobb mértéke: 50%
- Zöldfelület legkisebb mértéke: 45% (OTÉK eltérési engedéllyel)
- Általános szintterületi mutató megengedett legnagyobb mértéke (m2 /m2 ): 0,7
- Parkolási szintterületi mutató megengedett legnagyobb mértéke (m2 /m2 ): 0,2
- Épületmagasság megengedett legnagyobb mértéke: 6m
Megtekinthető rugalmasan, előzetes telefonos egyeztetést követően.
 

Jó közlekedéssel

1.29

Eladó Iparterület

Körmend

51 429 m2

Körmenden eladó iparterület

A terület fejlesztési telekként hasznosítható. Körmend Város Építési Szabályzatának rendelete szerint Gip-5 jelű ipari övezetbe tartozik, mely legfontosabb paraméterei: legkisebb telekméret: 2000 m2, legnagyobb beépíthetőség: 50%, legnagyobb épületmagasság 10 méter, legkisebb zöldfelület 25%.
A telken korábban ipari épület állt, mely tűzesemény következtében teljesen megsemmisült. A visszabontások a felszín felett teljesen megtörténtek. Az ingatlan minden oldalról kerített, a „Tesco bekötőút” felől kiépített útkapcsolattal rendelkezik. Felszíne megközelítőleg sík, trapéz alaprajzi kialakítású.
A terület rendezett, rajta értékelhető felépítmény nem található. Minden közmű csatlakozás a határoló utak felől kiépíthető, a telken korábbi közműállások nyomai felfedezhetők, azonban közműórákkal nem rendelkezik. A telek északkeleti sarkánál egy trafóállomás található, ez légvezeték hálózathoz kapcsolódik. Körmend külterület hrsz 0286/22, természetben Körmend nyugati részén, a 8-as számú (E66) út városi átvezető szakasza, a 86-os út (E65), a hrsz 0286/24 alatt nyilvántartott közút (Tesco áruház bekötőútja) valamint hrsz 0286/50 ingatlanok határolják. Külterület és belterület határán helyezkedik el, a külterületi besorolás az értéket érdemben nem befolyásolja, mivel az ingatlan már művelési ág alól kivett terület, a szabályozási terv szerint beépítésre szánt ipari terület.
Az ingatlan elhelyezkedéséből és méretéből adódóan leginkább logisztikai központ céljára hasznosítható, számos más lehetőség mellett.

Irányára: 25 EUR/nm

Jó közlekedéssel

65

Eladó Téglalakás

Budapest, VIII. kerület
Józsefváros – Népszínháznegyed
2 + 1
83 m2
4

II. János Pál pápa térnél, a Népszínház utca egyik legszebb házában eladó a képeken látható 83nm alapterületű, 2+1 félszobás magas emeleti lakás.
A Társasház az 1900-as évek elején épült, tágas udvarral rendelkező, körfolyosós, liftes polgári ház 4 + 1 emelet ráépítéssel. Folyamatosan karbantartott masszív téglaépület, a házban a gáz- és villanyvezetékek cseréje megtörtént, új lifttel felszerelt.
Az eladó lakás a 4. emeleten található, DNY-i és ÉK-i fekvésű, a szobák ablakából városi panorámás kilátással. A lakást az elmúlt tíz évben felújították, új műanyag nyílászárókkal, új villanyhálózattal és korszerű gáz cirkó fűtéssel rendelkezik, minőségi burkolatokkal, fürdőszobával és konyhával saját részre újította fel jelenlegi tulajdonosa, az igényes kivitelezés a lakás minden pontján érezhető.
Közel 4 méteres belmagasságának köszönhetően rendkívül tágas, nagypolgári hangulatú a lakás, illetve nagy ablakaiból és a magas emeleti elhelyezkedéséből adódóan kifejezetten világos, napfényes. Fenntartása kedvező, közös költsége 19.000.- Ft/hó korlátlan vízhasználattal és várható fűtésköltsége kb. 10.000.- Ft a téli hónapokban a melegvízelőállítással együtt. A vételár tartalmazza a teljes konyhai berendezés, fürdőszobabútorok és a beépített gardrób árát.
Tehermentes, igény szerint gyorsan, de legfeljebb 3 hónapon belül beköltözhető. Ideális választás befektetési célból is, de a minőségéből adódóan saját részre is ajánljuk.
Megtekinthető rugalmasan, előzetes telefonos egyeztetést követően.

Jó közlekedéssel

27

Eladó Téglalakás

Budapest, VIII. kerület
Józsefváros – Népszínháznegyed
1
32 m2
1

II. János Pál pápa térhez közel, a Nagy Fuvaros utca elején eladó a képeken látható emeleti, felújított garzonlakás.
A Társasház az 1900-as évek elején épült átlagos állapotú polgári ház. Az M4 metró közvetlen közelében helyezkedik el, két emeletes, körfolyosós, masszív téglaépület.
Az eladó lakás az első emeleten található, frissen felújított, igényesen kialakított és berendezett lakás. Kifejezetten csendes az udvari ablakoknak köszönhetően és rendkívül világos a ház belső tág udvarából és NY-i tájolásából adódóan – napfényes lakás. A lakást 1 éve teljeskörűen felújította jelenlegi tulajdonosa, a villanyhálózat és gépészet korszerűsítése megtörtént, modern hőszigetelt nyílászárókkal felszerelt lakás. A lakás felújítása saját részre történt, így a lakás minden szegletén látható a minőségi anyagok felhasználásával történt igényes felújítás eredménye.
Fenntartása rendkívül kedvező, a közös költség 7.000.- Ft/hó, várható fűtésköltsége 4.000.- Ft/hó, a lakás saját vízórával rendelkezik. Belmagassága 3,8m, így akár igény szerint galériázható.
Igény szerint a képeken látható összes bútor és berendezés megegyezés szerint maradhat a lakásban.
Elhelyezkedéséből adódóan mindig gyorsan bérbe adható, de a kiváló minőségének köszönhetően saját részre is ajánljuk.
Tehermentes lakás, 1 hónapon belül beköltözhető.
Megtekinthető rugalmasan, előzetes telefonos egyeztetést követően.

Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

95

Eladó Téglalakás

Budapest, XI. kerület
Sasad
4 + 1
110 m2
1 409 m2

XI. Sasad felső részén eladó 4 szobás lakás + 66nm szuterén és garázs

XI. Sasad felső részén eladó a képeken látható négy egész + egy félszobás, lodzsás lakás.
A négylakásos ház 1400nm-es telken az 1970-es évek végén épült, átlagos állapotú téglaház. A telek mind a Talaj utca, mind a Sasadi út felől megközelíthető, a garázsba a Sasadi útról lehet behajtani. A lépcsőházból a földszinten és az első emeleten 2-2 egyforma méretű lakás nyílik, az eladó lakás az emeleten helyezkedik el, részben panorámás és kertre néző kilátással, DK-i tájolású nappalival. Elosztása kiváló, de akár teljesen át is alakítható egyedi igények szerint – a falak nagyrésze mozgatható.
A lakás nettó lakóterülete 110nm; lodzsája 8nm nagyságú. A ház alagsorában tartozik hozzá egy kizárólagos használatú, összesen kb. 70 nm alapterületű szuterén rész, mely áll egy kb. 33nm-es kétállásos garázsból, valamint közel 40nm-es összeterületű tároló helyiségekből. A szuterén helyiségek rendelkeznek ablakokkal, továbbá önálló gáz cirkófűtéssel és vízkiállással így akár egy önálló garzonlakás is kialakítható. A garázs közvetlenül megközelíthető a ház zárt lépcsőházából.
A lakás felújítandó állapotú. Fűtése önálló gáz kombicirkó kazánnal üzemel. A nyílászárók egy részét kicserélték, valamint a fürdőszobát néhány éve felújították, de a villanyhálózat cseréje javasolt.
A ház kertjét a négy lakás közösen használja (akár lehetőség van szeparált saját rész kialakítására is), kifejezetten kellemes, napos, hangulatos kert.
Fenntartása kedvező, a közös költség mindössze 15.000.- Ft/hó, mely összeg tartalmazza a vízhasználat, szemétszállítás és a kertész díját is, továbbá felújítási alapot. Fűtése várhatóan 10-15e Ft/hó téli időszakban – amennyiben korszerűsítés történik ez tovább csökkenthető. Tehermentes, igény szerint gyorsan birtokba vehető.
Megtekinthető rugalmasan, előzetes telefonos egyeztetést követően.

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése