Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
4 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

37.9

Eladó Ikerház

Budapest, XVII. kerület
Rákoskeresztúr
3
70 m2
240 m2

XVII. Sági utcában eladó háromszobás bővíthető ikerház 240nm-es saját kerttel

XVII. Sági utcában eladó a képeken látható 70nm alapterületű ikerházfél, kb. 240nm kerttel.
Rendkívül csendes környéken helyezkedik el, a telek a Sági utcából közelíthető meg. A ház az 1970-es években épült B30-as téglából, betonfödémes, betonkoszorús – a tetőtér beépítésével könnyedén bővíthető a lakható alapterület. A tető jó állapotú, cserépfedésű, felújítása 7 évvel ezelőtt történt meg. A lakás közepes állapotban van, egy éve majdnem az összes radiátor cseréje megtörtént, az ajtókon kívül az ablakok szigetelt, műanyag nyílászárók. Az ingatlan fűtéséről és melegvízellátásáról kombicirkó gázkazán gondoskodik; összközműves ingatlan. A beépített terasz alatt kb. 3-4nm alapterületű pince található. Ehhez az ingatlanrészhez kb. 240nm alapterületű, elkerített, saját és önálló kertrész tartozik. Az ikerház másik fele teljesen szeparált, külön bejárattal rendelkezik és a közös fal hangszigetelt. Ügyvéd által ellenjegyzett használati megállapodás készült a szomszéddal, így jogilag rendezett. A kapun keresztül gépkocsival is be lehet hajtani a telekre. A ház kiürítve legfeljebb 90 napon belül birtokba vehető. Mivel a ház bővíthető felfelé, így nagyobb családnak is remek választás lehet. Megtekinthető előzetes telefonos egyeztetést követően.

Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

74.9

Eladó Téglalakás

Budapest, XI. kerület
Kelenföld
2 + 1
76 m2
5

XI. Feneketlen-tónál eladó 76nm-es 5. emeleti lakás

XI. Feneketlen-tónál eladó a képeken látható, 76nm-es, 2+1 szobás lakás.
A Társasház kiváló állapotú, 1992-ben épült liftes épület saját kerttel és mélygarázzsal.
Az eladó lakás az 5. emeleten található, kilátással a ház belső zöld kertjére és a Benedikt Ottó utcára. A magas emeleti elhelyezkedésének és a kelet-nyugati tájolásának köszönhetően egész nap világos a lakás. A nappaliból tágas lodzsa nyílik, mely a mellékutcára néz. Rendkívül praktikus az elosztása és kisebb átalakítással akár +1 hálószoba nyerhető a jelenlegi konyha helyén. Fenntartása kifejezetten kedvező, a közös költség 33.337.- Ft/hó, mely összeg tartalmazza a házközponti fűtés átalánydíját, a vízdíjat, a szemétdíjat és a felújítási alapba fizetendő összeget – a közös költségen felül csak a villany fizetendő.
A Társasház saját parkolókkal rendelkezik, igény szerint 4.514.- Ft/hó díj ellenében gépkocsi beállóhely igényelhető, valamint a belső kertjében bográcsozási lehetőség adott, továbbá egy minijátszóteret is kialakítottak a kisgyermekes családoknak.
A lakás felújítandó állapotú, de mivel a villanyhálózat korszerű (rézkábelekkel kiépített), valamint a fűtésrendszer házközponti, továbbá a nyílászárók kétrétegű szigetelt fa ablakok (melyeket nem feltétlenül szükséges cserélni), igazán csak esztétikai felújítást igényel, műszakilag rendben van. A ház külső homlokzata szigetelt.
A lakás kiürítése már megkezdődött, így igény szerint rövid időn belül birtokba vehető. Megtekinthető rugalmasan, előzetes egyeztetést követően rugalmasan. Kérjük tisztelettel, hogy telefonon szíveskedjenek irodánkat keresni.

Jó közlekedéssel

1.29

Eladó Iparterület

Körmend

51 429 m2

Körmenden eladó iparterület

A terület fejlesztési telekként hasznosítható. Körmend Város Építési Szabályzatának rendelete szerint Gip-5 jelű ipari övezetbe tartozik, mely legfontosabb paraméterei: legkisebb telekméret: 2000 m2, legnagyobb beépíthetőség: 50%, legnagyobb épületmagasság 10 méter, legkisebb zöldfelület 25%.
A telken korábban ipari épület állt, mely tűzesemény következtében teljesen megsemmisült. A visszabontások a felszín felett teljesen megtörténtek. Az ingatlan minden oldalról kerített, a „Tesco bekötőút” felől kiépített útkapcsolattal rendelkezik. Felszíne megközelítőleg sík, trapéz alaprajzi kialakítású.
A terület rendezett, rajta értékelhető felépítmény nem található. Minden közmű csatlakozás a határoló utak felől kiépíthető, a telken korábbi közműállások nyomai felfedezhetők, azonban közműórákkal nem rendelkezik. A telek északkeleti sarkánál egy trafóállomás található, ez légvezeték hálózathoz kapcsolódik. Körmend külterület hrsz 0286/22, természetben Körmend nyugati részén, a 8-as számú (E66) út városi átvezető szakasza, a 86-os út (E65), a hrsz 0286/24 alatt nyilvántartott közút (Tesco áruház bekötőútja) valamint hrsz 0286/50 ingatlanok határolják. Külterület és belterület határán helyezkedik el, a külterületi besorolás az értéket érdemben nem befolyásolja, mivel az ingatlan már művelési ág alól kivett terület, a szabályozási terv szerint beépítésre szánt ipari terület.
Az ingatlan elhelyezkedéséből és méretéből adódóan leginkább logisztikai központ céljára hasznosítható, számos más lehetőség mellett.

Irányára: 25 EUR/nm

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése