Eladó Iparterület, Körmend

#207600017

Eladó Iparterület

1 millió €
( 395 829 987 Ft )

Körmend
Alapterület:
nincs megadva
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
nincs megadva
Építési mód:
nincs megadva
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
51 429 m2
230 - 400 Volt
Víz a telken
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Körmenden eladó iparterület

A terület fejlesztési telekként hasznosítható. Körmend Város Építési Szabályzatának rendelete szerint Gip-5 jelű ipari övezetbe tartozik, mely legfontosabb paraméterei: legkisebb telekméret: 2000 m2, legnagyobb beépíthetőség: 50%, legnagyobb épületmagasság 10 méter, legkisebb zöldfelület 25%.
A telken korábban ipari épület állt, mely tűzesemény következtében teljesen megsemmisült. A visszabontások a felszín felett teljesen megtörténtek. Az ingatlan minden oldalról kerített, a „Tesco bekötőút” felől kiépített útkapcsolattal rendelkezik. Felszíne megközelítőleg sík, trapéz alaprajzi kialakítású.
A terület rendezett, rajta értékelhető felépítmény nem található. Minden közmű csatlakozás a határoló utak felől kiépíthető, a telken korábbi közműállások nyomai felfedezhetők, azonban közműórákkal nem rendelkezik. A telek északkeleti sarkánál egy trafóállomás található, ez légvezeték hálózathoz kapcsolódik. Körmend külterület hrsz 0286/22, természetben Körmend nyugati részén, a 8-as számú (E66) út városi átvezető szakasza, a 86-os út (E65), a hrsz 0286/24 alatt nyilvántartott közút (Tesco áruház bekötőútja) valamint hrsz 0286/50 ingatlanok határolják. Külterület és belterület határán helyezkedik el, a külterületi besorolás az értéket érdemben nem befolyásolja, mivel az ingatlan már művelési ág alól kivett terület, a szabályozási terv szerint beépítésre szánt ipari terület.
Az ingatlan elhelyezkedéséből és méretéből adódóan leginkább logisztikai központ céljára hasznosítható, számos más lehetőség mellett.

Irányára: 25 EUR/nm

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Építési telek
Családi ház
Iparterület