• kenburns2
  Eladó Téglalakás, Budapest, II. kerület Törökvész , Orsó utca
  83 m2   |   1 + 2 Szoba   |   Földszint
  II. Törökvész – eladó a képeken látható 83nm alapterületű lakás, a hozzá tartozó kb. 200 nm alapterületű kertrésszel. Kifejezetten csendes mellékutcában, részben panorámás telken helyezkedik el egy 1920-as években épült, jó műszaki és szép esztétikai állapotú villaépületben, mely jogilag társasházként működik, összesen 5 albetéttel rendelkezik. Az eladó lakás a villaház földszintjén található, közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik – a házban lakók a hatalmas kertet megosztották, így ehhez a lakáshoz is tartozik egy kb. 200nm-es kertrész, mely közvetlenül a lakás előtt található, kifejezetten alkalmas gyermekes családok, illetve természetkedvelők részére. A lakást 10 éven belül teljesen felújították, fűtésrendszerét, villanyhálózatát korszerűsítették, így leendő tulajdonosának csak be kell költöznie. A lakás kifejezetten világos, déli-keleti-nyugati tájolású ablakain keresztül benapozott. Fenntartása kedvező, közös költsége 16.000.- Ft/hó (víz- és csatornadíjjal együtt), a fűtés várható díja 17.000.- Ft/hó fűtési szezonban. A lakás legfeljebb 3 hónapon belül beköltözhető, megtekinthető rugalmasan, előzetes telefonos egyeztetést követően.
  79.9 millió Ft
 • kenburns2
  Eladó Téglalakás, Budapest, VIII. kerület Józsefváros – Népszínháznegyed , II. János Pál pápa tér
  32 m2   |   1 Szoba   |   1. Emelet
  II. János Pál pápa térhez közel, a Nagy Fuvaros utca elején eladó a képeken látható emeleti, felújított garzonlakás. A Társasház az 1900-as évek elején épült átlagos állapotú polgári ház. Az M4 metró közvetlen közelében helyezkedik el, két emeletes, körfolyosós, masszív téglaépület. Az eladó lakás az első emeleten található, frissen felújított, igényesen kialakított és berendezett lakás. Kifejezetten csendes az udvari ablakoknak köszönhetően és rendkívül világos a ház belső tág udvarából és NY-i tájolásából adódóan – napfényes lakás. A lakást 1 éve teljeskörűen felújította jelenlegi tulajdonosa, a villanyhálózat és gépészet korszerűsítése megtörtént, modern hőszigetelt nyílászárókkal felszerelt lakás. A lakás felújítása saját részre történt, így a lakás minden szegletén látható a minőségi anyagok felhasználásával történt igényes felújítás eredménye. Fenntartása rendkívül kedvező, a közös költség 7.000.- Ft/hó, várható fűtésköltsége 4.000.- Ft/hó, a lakás saját vízórával rendelkezik. Belmagassága 3,8m, így akár igény szerint galériázható. Igény szerint a képeken látható összes bútor és berendezés megegyezés szerint maradhat a lakásban. Elhelyezkedéséből adódóan mindig gyorsan bérbe adható, de a kiváló minőségének köszönhetően saját részre is ajánljuk. Tehermentes lakás, 1 hónapon belül beköltözhető. Megtekinthető rugalmasan, előzetes telefonos egyeztetést követően.
  27 millió Ft
 • kenburns2
  Eladó Panellakás, Budapest, XXII. kerület Budafok – Kísérleti lakótelep , Magasház utca
  31 m2   |   1 Szoba   |   9. Emelet
  XXII. Háros vasútállomáshoz közel eladó a képeken látható magasemeleti, franciaerkélyes garzonlakás panorámás kilátással. A Társasház csúsztatott zsalus technológiával épült. Rendezett, tiszta, igényes, kívülről hőszigetelt. Az eladó lakás a 9. emeleten található, felette van még egy emelet. A lakáson belül a vízvezetékek cseréje megtörtént, valamint a fürdőszoba felújítása folyamatban van. Ablaka és az erkélyajtó korszerű műanyag nyílászárók. A szoba D-i tájolásának és a magasemeleti elhelyezkedésének köszönhetően a lakás egész nap fényárban úszik, részben örök dunai panorámával. Fűtése egyedi mérős és szabályozható távfűtés, melynek várható költsége 4.700.- Ft/hó átalány (melegvízelőállítással együtt). A közös költség mindössze 6.400.- Ft/hó; a lakás önálló vízórákkal rendelkezik. A ház külső homlokzatszigetelésének és a fűtéskorszerűsítés díjának kifizetése már megtörtént. A lakás műszakilag jó állapotú, esztétikai felújítás igény szerint szükséges lehet. Remek közlekedésnél, korszerűsített házban, befektetésnek is jó választás. Tehermentes, legfeljebb 3 hónapon belül beköltözhető. Megtekinthető rugalmasan, előzetes telefonos egyeztetést követően.  
  19.9 millió Ft
 • kenburns2
  Eladó Iparterület, Körmend
  51429 m2 Telek   |  
  Körmenden eladó iparterület
  454.41 millió Ft
 • kenburns2
  Eladó Téglalakás, Budapest, VIII. kerület Józsefváros – Népszínháznegyed , II. János Pál pápa tér
  83 m2   |   2 + 1 Szoba   |   4. Emelet
  II. János Pál pápa térnél, a Népszínház utca egyik legszebb házában eladó a képeken látható 83nm alapterületű, 2+1 félszobás magas emeleti lakás. A Társasház az 1900-as évek elején épült, tágas udvarral rendelkező, körfolyosós, liftes polgári ház 4 + 1 emelet ráépítéssel. Folyamatosan karbantartott masszív téglaépület, a házban a gáz- és villanyvezetékek cseréje megtörtént, új lifttel felszerelt. Az eladó lakás a 4. emeleten található, DNY-i és ÉK-i fekvésű, a szobák ablakából városi panorámás kilátással. A lakást az elmúlt tíz évben felújították, új műanyag nyílászárókkal, új villanyhálózattal és korszerű gáz cirkó fűtéssel rendelkezik, minőségi burkolatokkal, fürdőszobával és konyhával saját részre újította fel jelenlegi tulajdonosa, az igényes kivitelezés a lakás minden pontján érezhető. Közel 4 méteres belmagasságának köszönhetően rendkívül tágas, nagypolgári hangulatú a lakás, illetve nagy ablakaiból és a magas emeleti elhelyezkedéséből adódóan kifejezetten világos, napfényes. Fenntartása kedvező, közös költsége 19.000.- Ft/hó korlátlan vízhasználattal és várható fűtésköltsége kb. 10.000.- Ft a téli hónapokban a melegvízelőállítással együtt. A vételár tartalmazza a teljes konyhai berendezés, fürdőszobabútorok és a beépített gardrób árát. Tehermentes, igény szerint gyorsan, de legfeljebb 3 hónapon belül beköltözhető. Ideális választás befektetési célból is, de a minőségéből adódóan saját részre is ajánljuk. Megtekinthető rugalmasan, előzetes telefonos egyeztetést követően.
  65 millió Ft
 • kenburns2
  Eladó Téglalakás, Budapest, XI. kerület Kelenföld , Bocskai út
  68 m2   |   2 + 1 Szoba   |   2. Emelet
  XI. ALLEE-nál eladó 68nm-es 2+1 szobás téglaépítésű lakás
  48 millió Ft
 • kenburns2
  Kiadó Téglalakás, Budapest, V. kerület Belváros , Petőfi tér
  83 m2   |   2 Szoba   |   5. Emelet
  V. Petőfi téren kiadó 83nm-es 5. emeleti lakás
  260 ezer Ft
 • kenburns2
  Eladó Családi ház, Budapest, II. kerület Máriaremete , Csongor utca
  80 m2   |   1328 m2 Telek   |   2 + 1 Szoba   |  
  II/A Máriaremetén eladó egy 1328 nm alapterületű, L6-os építési övezetben (15% beépíthető) található telek. A telken áll egy bontandó családi ház és egy gazdasági épület (istálló). Remek adottságokkal rendelkezik a telek, a Csatlós utca felől megközelíthető – cím szerint - Csongor utcában, közvetlenül a hegy lábánál található, a szomszédban nincs magántulajdonban lévő ingatlan, csak az erdő. Építeni a telek felső részére érdemes, ahonnan panorámás a kilátás. Részletes felvilágosítást telefonon keresztül szívesen adok bármilyen felmerülő kérdésre. Megtekinthető rugalmasan, a hét minden napján, előzetes telefonos egyeztetést követően.
  58 millió Ft
 • kenburns2
  Eladó Téglalakás, Budapest, VI. kerület Belső-Terézváros , Lovag utca
  85 m2   |   2 + 1 Szoba   |   3. Emelet
  VI. Lovag utcában 3 erkélyes, kettéosztható lakás eladó
  65 millió Ft
 • kenburns2
  Kiadó Téglalakás, Budapest, VII. kerület Belső-Erzsébetváros , Asbóth utca
  37 m2   |   1 Szoba   |   2. Emelet
  VII. Deák térnél irodának is alkalmas garzon kiadó
  110 ezer Ft

  Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2

Kulcs a megoldáshoz

Tisztelt Látogató!
Az Orion Ingatlan célkitűzése, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsa minden Ügyfelének.
Kizárólag több éves tapasztalattal, valamint hivatalos Ingatlanközvetítő szakképesítéssel rendelkező munkatársaink gondoskodnak minden adásvétel zökkenőmentes lebonyolításáról.
Munkatársaink teljes körű tájékoztatást adnak minden műszaki, illetve jogi kérdésre, amely a lakáseladás, vagy vásárlás során felmerülhet. Irodánk szoros együttműködésben áll egy kifejezetten ingatlanjogra szakosodott Ügyvédi Irodával, ennek köszönhetően minden ügylet során kiemelkedő gondossággal járunk el.
Szolgáltatásainkkal kapcsolatban várjuk minden Tisztelt Érdeklődő megkeresését.Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése